Cautare

4615 de rezultate pentru "examen de suplinire 2009 centre suceava" (2.86 secunde)
Presedintele Traian Basescu a declarat unor publicatii internationale ca a cercetat arhivele Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) si a constatat ca acestea nu cuprind nici o decizie de infiintare a unor baze CIA pe teritoriul tarii noastre.
Programul de transplant hepatic de la Fundeni cunoaste un moment de dezvoltare fara precedent (Autor: Cornelia Stanciu - AGERPRES) Programul de transplant hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni a cunoscut anul acesta o dezvoltare fara precedent, a declarat intr-un interviu acordat AGERPRES prof.
Proiectul "Europa tinerilor doljeni", care-i vizeaza in mod direct pe tinerii si studentii din Craiova, a debutat ieri la Casa de Cultura a Studentilor din Cetatea Baniei.
Pentru aceasta campanie a PSD, cadrele partidului din sectoare au imbracat tricouri rosii, au montat mese de plastic si, inarmate cu fluturasi, s-au straduit sa convinga trecatorii sa semneze listele. ... "Sa traiti bine, doamna, sa aveti bani de medicamente!".
Conform datelor centralizate de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie (ANPDCA), aproape 1.000 de copii au fost abandonati, in 2015, in spitale, iar mai mult de jumatate dintre ei au fost lasati in maternitati.
Senatorul PNL Norica Nicolai a declarat ieri ca din investigatiile Comisiei parlamentare CIA reiese fara dubii ca avioanele ce ar fi survolat Romania au facut escala pe aeroporturile romanesti in scopuri tehnice si a infirmat ideea ca pe teritoriul tarii noastre ar exista centre speciale pentru detinutii CIA.
Cinci centre de tip Scoala dupa Scoala din mediul rural au fost dotate cu echipamente IT, mobilier si rechizite, beneficiarii acestei schimbari fiind 150 de copii din familii defavorizate din comunele Scundu, judetul Valcea, Breasta, judetul Dolj, Rosiori, judetul Ialomita, Camarasu, judetul Cluj si Pungesti, judetul Vaslui.
Declaratiile facute de presedintele Statelor Unite ale Americii, George Bush, miercuri 6 septembrie, prin care recunostea existenta centrelor de detentie secrete CIA pe teritoriul altor state au starnit reactii furioase din partea unor parlamentari europeni.
Euro Info Centre a consiliat anul acesta sute de IMM-uri si a format specialisti in standardizarea UE. Uniunea Europeana e la doi pasi de intreprinzatorii valceni.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis ieri alocarea a 2.480 de lei din bugetul acestei institutii pentru organizarea unei serbari cu prilejul zilei de 1 Martie, in care copii de la centre de plasament vor oferi martisoare deputatilor-femei.
Dupa pomana "lapte-corn" brevetata de PSD, Guvernul PNL pare a fi patentat pomana "faina-zahar". ... El prevedea distribuirea anumitor surplusuri de rezerve alimentare catre persoanele cele mai sarace din tarile-membre, respectiv cetatenii cu venituri mici si foarte mici.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Constanta, condusa de Petre Dinica (foto), a reusit ca, in doar cateva zile, sa cheltuiasca cateva miliarde bune. Si asta dupa ce a aprovizionat toate cele 21 centre din judet cu diverse produse de ingrijire gen:
Senatul a adoptat cu 55 de voturi pentru, 48 impotriva si 3 abtineri, initiativa legislativa de modificare a Ordonantei de Urgenta nr.195/201 privind repartizarea profitului Companiei Nationale Loteria Romana SA.
Informeaza-te!“ prima campanie care face publice sursele de informare despre Uniunea Europeana. Campania, finantata din banii Uniunii Europene, va fi urmata peste cateva saptamani de lansarea strategiei Guvernului in domeniu, a declarat ieri Valeriu Turcan, presedintele Agentiei de Strategii Guvernamentale.
Reprezentantii Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) si cei ai concernului EADS au inceput procedurile de renegociere a contractului privind realizarea si implementarea sistemului integrat de securizare a frontierei de stat, anunta un comunicat al MAI.
A trecut vremea in care Constanta se putea lauda cu aproximativ 70 de unitati de procesare lapte sau peste 40 de unitati de procesare carne.
Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura Constanta a fost infiintata in iulie 2005, fiind subordonata Directiei Generale pentru Agricultura Constanta. Incepand cu 1 ianuarie 2006 insa aceasta a devenit o institutie independenta iesind de sub tutela Directiei pentru Agricultura.
O caracteristica a anului 2006, sesizata de analistii imobiliari, este aceea ca lanturile nationale si internationale de magazine se vor dezvolta agresiv, tendinta fiind de a acoperi toate zonele urbane. ... Craiova devine tot mai interesanta pentru lanturile nationale si internationale de magazine.
Strictetea si haosul promovarii normelor pe care Uniunea Europeana le impune fermierilor romani ii va scoate pe multi din acestia de pe piata.
Proiectul de infiintare a doua infocentre in comunele doljene s-a bucurat de un succes nebun, insa nu printre cetatenii avizi de informatii, ci printre scolari, care au descoperit in aceste centre accesul gratuit la internet.
google-analytics.com